2023 Líban

Fenícia: De la prehistòria a la història

Identifiquem la civilització fenícia com aquella que habitava la regió de Canaan entre els anys 1500 i 300 aC. Els ubiquem al territori de l’actual Líban així com altres territoris fronterers (àrees dels actuals Israel, Palestina i Síria).

Els fenicis van desenvolupar una gran i important activitat comercial al Mediterrani amb un producte molt preuat per reis i emperadors de l’època: la porpra fenícia.

També van influir en el desenvolupament cultural amb la invenció de l’alfabet fenici que posteriormente va evolucionar a l’alfabet grec i anys més tard a l’alfabet llatí.

Itinerari 2023

Dia 1: Vol fins Beirut. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2: Beirut / Bosc Cedres / Bcharré / Vall de Qadisha / Beirut.

Dia 3: Beirut / Trípoli / Batroun / Beirut.

Dia 4: Beirut / Beiteddine / Deir El Qamar/Beirut.

Dia 5: Beirut / Jeita / Harissa / Byblos /Beirut.

Dia 6: Beirut / Sidó / Tir / Beirut.

Dia 7 : Beirut / Baalbek / Ksara / Anjar / Beirut.

Dia 8: Beirut. Trasllat fins a l’aeroport per prendre vol de tornada a casa.

Preu 2023: 1.585€

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada BCN-AMM-BEI / BEI-AMM-BCN, vol regular amb RJ, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
 • Grup reduït de màxim 12 persones
 • 7 nits d’allotjament en hotels 3*/4* cèntrics, en règim A.D.
 • Transport en autocar – servei privat amb A/C, amb acompanyament de guia de parla hispana.
 • Entrades als llocs turístics segons es detalla en l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

El preu NO INCLOU

 • Dinars/sopars especificats en l’itinerari com NO INCLOSOS.
 • Begudes.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2023

19 JUN  RJ108  BCN  16:50 AMM 21:55

20 JUN  RJ407  AMM 03:15  BEI 04:20

27 JUN  RJ408  BEI 08:00  AMM 09:10

27 JUN RJ107 AMM 11:55 BCN 15:45


Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit