2024 Polònia (Novetat)

De sud a nord

Aquest itinerari de sud a nord ens permetrà descobrir la diversitat en el paisatge. Al nord ens esperen platges de sorra banyades per la mar Bàltica, molts llacs i boscos. La part central del país està conformat per grans planes mentre que al sud, trobem els Càrpats, muntanyes joves, en la part central de les quals es troben els monts Tatra, l’únic massís de caràcter alpí en tot el país.

En aquest viatge descobrirem ciutats monumentals, museus espectaculars, romàntics castells, santuaris, parcs nacionals, rutes mineres…i sempre gaudint de l’hospitalitat de la seva gent.

Itinerari 2024

Dia 1: Vol fins a Cracòvia. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2: Cracòvia.

Dia 3: Cracòvia / Wieliczka /

Dia 4: Cracovia / (Auschwitz-Birkenau) / Czestochowa / Wroclaw.

Dia 5: Wroclaw / Poznan.

Dia 6: Poznan / Gniezno / Torun / Gdansk.

Dia 7: Gdansk / Solidarnosc.

Dia 8: Gdansk / Malbork / Varsovia.

Dia 9: Varsovia.

Dia 10: Varsovia.

Dia 11: Trasllat fins a l’aeroport per prendre vol de tornada.

Preu 2024: 1.655 eur

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada BCN-KRK / WAW-BCN, vol regular amb cía. Low Cost, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
 • Grup reduït de mínim 4 persones – màxim 12 persones.
 • 10 nits d’allotjament en hotels 3*, en règim A.D.
 • Transport en vehícle amb A/C.
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

**El PVP està calculat en base als preus dels vols publicats per la cía. aèria en data 20 gener 2024. Qualsevol increment que experimentin serà afegit al PVP aquí publicat.

El preu NO INCLOU

 • Dinars i sopars.
 • Begudes.
 • Propines.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2024

10 SEP  W6 2048 BCN 10:10 KRK 13:05

10 SEP W6 1477 BCN 15:50 WAW 18:55

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit