2024 Creta (Novetat)

Illa paradísíaca i civilització minoica

Creta és l’illa més gran de Grècia, amb una riquesa històrica i mitològica sorprenent. Va ser el bresol de la civilització minoica fins que aquesta va desaparèixer com a conseqüència de l’explosió del volcà a Santorini i el tsunami que aquesta explosió va causar.

Està plena de platges paradisíaques, muntanyes de més de 2.000 m, boscos de pins i de palmeres, coves ocultes i una gorja d’uns 16 km que va dels 1.250 m fins a nivell del mar i es troba al parc Nacional de Samarià.

Si no ets dels que practiques senderisme l’illa de Creta també és una destinació que et sorprendrà. Llocs arqueològics, monestirs i museus així com una gastronomia d’escàndol són els plats forts culturals dels que podràs gaudir.

Itinerari 2024

Dia 1: Vol fins a Heraklion. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Agios Nikolaos.

Dia 2: Elounda – Spinalonga – Plaka – Platja Voulisma – Agios Nikolaos.

Dia 3: Agios Nikolaos – Ítanos – Vai – Ieràpetra.

Dia 4: Lato – Milatos cave – Potamos beach.

Dia 5: Ieràpetra – Khrysí – Ieràpetra.

Dia 6: Ieràpetra – Matala – Preveli Beach.

Dia 7: Preveli Beach – Chania.

Dia 8: Chania – Balos – Gramvousa beach – Falasarna.

Dia 9: Falasarna – Paleochora – Elafonisi -Falasarna.

Dia 10: Falasarna – Platja Seitan Limani – Stavros – Aptera.

Dia 11: Aptera – Llac Kournas – Monestir Arkadi – Rethymno.

Dia 12: Rethymon – Heraklion.

Dia 13: Heraklion.

Dia 14: Heraklion.

Dia 15: Heraklion – Vol a Barcelona.

Preu 2024: 1.659 eur

El preu INCLOU:

  • Billets d’avió anada i tornada BCN-ATH-HER-ATH-BCN, vol regular en classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
  • Grup reduït de mínim 2 persones – màxim 12 persones.
  • 14 nits d’allotjament en hotels 3*, en règim A.D.
  • Transport en vehícle amb A/C (model segons el número de participants).
  • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

**El PVP està calculat en base als preus dels vols publicats per la cía. aèria en data 20 gener 2024. Qualsevol increment que experimentin serà afegit al PVP aquí publicat.

El preu NO INCLOU

  • Dinars i sopars.
  • Begudes.
  • Propines.
  • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
  • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2024

11 MAR  A3 711 BCN 11:50 ATH 15:40

11 MAR A3 318 ATH 16:40 HER 17:30

25 MAR  A3 307  HER 11:25  ATH 12:20

25 MAR A3 712 ATH 13:40 BCN 15:55

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


    El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

    Consells de viatge

    • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
      Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
    • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
    • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
    • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
    • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

    Altres viatges que hem gaudit