2024 Itàlia: Anem a l’Òpera? (Novetat)

Festival Puccini 2024 – Places limitades

Aquesta escapada ens permetrà gaudir de la posta en escena de dues òperes molt conegudes: Turandot i Tosca així com fer una descoberta cultural per alguns indrets de la Toscana.

Es tracta d’una sortida compartida pels amants de la música clàssica aprofitant que aquest any es conmemora el centenari del traspàs del mestre Giacomo Puccini.

Itinerari 2024

Dia 17 agost: Sortida del vol cap a Pisa des de l’aeroport de Girona. Arribada i recepció de la nostra guía, qui ens estarà esperant per anar a dinar al centre de Pisa. Al finalitzar el dinar, farem una visita guiada a la ciutat i trasllat fins a Lucca. Temps lliure fins l’hora indicada per agafar el bus que ens portarà fins a Torre del Lago, on es celebra el FESTIVAL PUCCINI per gaudir de la representació de TURANDOT.

Durant els intervals qui ho desitgi podrá prendre alguna beguda en el Foyer (no inclosa en el preu) i al finalizar la representació, el nostre bus ens portarà al nostre hotel. Arribada i allotjament.

Dia 18 agost: Esmorzar a l’hotel. Al mati farem una visita guiada per Lucca per veure Sant Michelle, la Plaça Napoleó, la Catedral, el Carrer Fillungo,… Tot seguit dinarem a un restaurant del centre. Per la tarda, anirem a visitar la casa on va néixer Giacomo Puccini. Temps lliure fins l’hora indicada per agafar el bus que ens tornarà a trasladar fins a Torre del Lago per assistir a la representación de TOSCA. Durant els intervals, qui ho desitgi, podrà prendre alguna beguda en el Foyer (no inclosa en el preu) i al finalitzar la representació, tornarem cap al nostre hotel en el bus. Arribada i allotjament.

Dia 19 agost: Esmorzar a l’hotel. Sortida de dia complet a Florència amb un guia local. Visitarem la Catedral, la Plaça de la República, el Baptisteri, l’Església de Orsanmochele, el Mercat del Porcellino, el Pont Vell, la Plaça Signoria, el Palau dels Uffizi i el Palau Vell. Dinarem en un restaurant en el centre i per la tarda, entrarem a la Galeria de l’Acadèmia per veure els famós “David” de Miquel Àngel. Un cop finalitzada la visita, el bus ens portarà a l’aeroport per prendre el vol de tornada a casa. Fi del viatge.

Preu 2024: 1.295 eur

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada GRO-PSA-GRO, vol regular amb cía. Low Cost, classe Turista, que inclou 1 maleta de fins a 10 kg. Taxes aèries incloses.
 • 2 nits en hotel 3* a Lucca amb esmorzar.
 • 2 entrades Festival Puccini -Sector II .
 • 3 Dinars (begudes no incloses).
 • Guia Acompanyant.
 • Bus local per dur a terme tot el recorregut.
 • Visites guiades a Pisa, Florència i Lucca (entrada inclosa al Museu Puccini i a la Galeria de la Acadèmia).
 • Trasllat privat des de Vic fins a l’aeroport de Girona (per a un grup mínim de 4 pax / màxim 8 pax).
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

**El número de places disponibles és limitat.

***Reserva la teva plaça fent un pagament de 600€ a compte abans del 30 de maig. La resta del pagament de la reserva haurà d’estar abonada abans del 30 de juny.

El preu NO INCLOU

 • Suplement Individual (80 eur)
 • Dinars i sopars no mencionats.
 • Begudes.
 • Propines.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2024

17 AUG FR9241 GRO 11:50 PSA 13:10

19 AUG FR9242 PSA 22:55 GRO 00:20

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit