Viatges temàtics

100% fet a mà

Avui dia busquem noves experiències en els nostres viatges, opcions diferents i personalitzades, fugint d’estereotips i dels circuits que tothom dur a terme.

En realitat el simple fet de viatjar ja ens dona l’oportunitat de descobrir racons del món molt inspiradors però és cert que hi ha persones que volen aprofitar els seus viatges per practicar els seus hobbies, gaudir de les seves passions o ampliar els seu coneixements en allò que els agrada i per aquest motiu desitgen focalitzar el seu viatge en torn a alguna temàtica concreta.

Gràcies al treball conjunt i a la professionalitat dels nostres diferents col·laboradors (agencies receptives locals i  guies acompanyants) podem oferir un ventall de viatges temàtics tan extens que resulta quasi bé impossible fer una llista.

Si el que desitges és un viatge d’aquesta tessitura, si alguna temàtica de les que aquí et presentem és del teu interès, posa’t en contacte amb la nostra agència i explica’ns que és el que t’agradaria fer, quines són les teves expectatives. Us assegurem que no ens falten idees suggeridores si el que cerqueu és un viatge diferent.  Per qualsevol temàtica podem trobar diferents alternatives per dissenyar el teu viatge i donar-li el “sentit” que tu cerques.  Estem convençuts que les nostres propostes no et deixaran indiferent.

Viatges temàtics - Fent Milles

Algunes de les temàtiques que oferim són: