Política de privacitat

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de Fent Milles, Natalio Rivas, 46, Almeria 04400, Espanya, correu electrònic: comercial@fentmilles.cat, telèfon: +3493 857 13 13 sobre la recollida, ús i divulgació de la seva informació que recollim quan vostè utilitzar el nostre lloc web ( https://fentmilles.cat/ ). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Com fem servir la vostra informació:

Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè amb les finalitats següents:

Màrqueting/Promoció
Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que ens demani el contrari. Llei.

Els teus drets:

Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licita’ns que compartim (portatge) les teves dades personals. informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pot escriure’ns a comercial@fentmilles.cat. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Galetes

Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de galetes.

Seguretat

La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Enllaços de tercers i ús de la vostra informació:

El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no operem per nosaltres. Aquesta Política de privadesa no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que exploti qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem fermament que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:

Si té qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la seva informació disponible amb nosaltres, pot enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes de Fent Milles, Natalio Rivas, 46, correu electrònic: comercial@fentmilles.cat. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.