Senderisme / Trekking

100% energia pura

T’agrada connectar amb la natura i caminar per senders i muntanyes amb la finalitat de descobrir el patrimoni natural, contemplar vistes i panoràmiques espectaculars i carregar-te de molta energia.

La diferència entre les dues pràctiques és que la primera ens ocupa unes hores en un dia i sol realitzar-se per senders senyalitzats, mentre que la segona implica ascensions o travesses de més dies, per senders no sempre senyalitzats i dormint més d’una nit en refugis o tendes de campanya per culminar la ruta.

Si t’agrada qualsevol de les modalitats, oferim sortides en grup a diferents destinacions i sempre amb guia acompanyant a les que et pots apuntar. També podem organitzar-te un programa a mida per seguir l’itinerari que tu desitgis fer amb el teu grup.


Mès informació

    Nom

    Cognom

    Correu electrònic

    Telèfon


    El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat