On anem?

En aquest apartat de la web trobaràs informació de tots els viatges que hem fet en grup reduït en els últims anys. Les propostes les definim en funció dels suggeriments que rebem dels clients. A vegades són propostes més culturals. En altres ocasions, propostes enfocades a la pràctica d’una temàtica (senderisme, fotografia,…).

Les motivacions són tan diverses com els desitjos dels nostres clients i no resulta del tot fàcil doncs:

-No totes les persones tenen la mateixa disponibilitat per a viatjar en qualsevol moment de l’any,

-No totes les persones han posat els peus en les mateixes destinacions.

-No totes les temporades són les adients per visitar un país i no veure’ns afectats per inclemències meteorològiques (pluges monsòniques, huracans, temperatures extremes,…

Si vols sol.licitar informació detallada i actualització del preu d’alguna sortida en grup que apareix en l’apartat ON ANEM?, pots contactar amb nosaltres fent ús del formulari que trobaràs al peu de cada viatge.
Si aconseguim reunir un mínim de participants, sempre podem repetir un viatge en grup que ja hem dut a terme.

Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
    Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest