2024 Mesopotàmia Turca (Novetat)

Territori d’antigues civilitzacions

Hem recorregut alguns territoris de Turquia plens d’història, de restes arqueològiques,  de llegendes, de paisatges ben diversos i aquesta temporada volem tornar per recorrer un territori desconegut per a molts viatgers, ja que la majoria de persones que han viatjat a Turquia han estat a Istanbul i a la Capadocia. Potser fins i tot a la costa de la Mar Egea i/o a la de la Mediterrània, però molt pocs han visitat la Mesopotàmia turca, al sud-est de la província d’Anatòlia.

Si heu llegit la publicació del nostre blog, haureu vist quins són els punts forts d’aquest viatge. Si afegim l’espectacular gastronomía de la zona i l’hospitalitat de la seva gent, el resultat és un “MIX” super seductor que enamora fins i tot als viatgers més autèntics !!!

Itinerari 2024

Dia 1: Vol fins a Gaziantep, vía Istambul. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2: Gaziantep / Urfa.

Dia 3: Urfa / Mardin.

Dia 4: Mardin / Diyarbakir.

Dia 5: Diyarbakir / Mt Nemrut.

Dia 6: Malatya . Trasllat fins a l’aeroport per prendre vol de tornada a Barcelona / Madrid. Possibilitat de prosseguir viatge des de Malatya fins a Capadocia i/o de fer estada a Istambul.

Contacta’ns i et farem arribar la fitxa tècnica del viatge.

Preu 2024: 1.570€

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada BCN/MAD-GZT/MLX-BCN/MAD, vol regular amb Turkish Airways, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
 • Trasllats entrada i sortida.
 • 5 nits d’allotjament en hotels 4 i 5*, en règim M.P els dies 2, 3 i 4 de viatge. El dia 5 sols s’inlou l’esmorzar.
 • Transport en vehícle amb A/C -, amb acompanyament de guia de parla hispana.
 • Entrades als llocs turístics descrits en l’itinerari detallat.
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

**El PVP està calculat en base als preus dels vols publicats per la cía. aèria en data 22 març 2024. Qualsevol increment que experimentin serà afegit al PVP aquí publicat.

El preu NO INCLOU

 • Dinars o sopars no descrits com inclosos.
 • Begudes, exceptuant 1 botella d’aigua mineral por dia i per persona.
 • Propines.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2024

13 JUN  

BCN 11:35 IST 16:10

IST 17:55 GZT 19:40


18 JUN

MLX 14:45 IST 16:40

IST 20:15 BCN 23:00

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit