2023 Escòcia

Senderisme per Escòcia

Escòcia és un dels quatre paísos que formen el Regne Unit, però mai ha deixat de mantenir la seva pròpia identitat, conservant les seves lleis, tradicions i llegendes que fan que sigui ben diferent a la resta.
Trobarem homes vestits a la manera tradicional, amb les seves faldilles a quadres (kilt), visitarem antics castells, navegarem per algun llac i recorrerem a peu diversos senders ubicats en uns paratges naturals espectaculars. I com a colofó del nostre viatge, no faltarà la visita a una destil.leria de whisky de renom.

Itinerari 2023

Dia 1: Vol fins Edimburg – Arribada i trasllat al camping. Allotjament.

Dia 2: Edimburg /Parc Nacional de Loch Lomond i els Trossachs (senderisme pel Oak
Coppice i pel Llac Katrine).

Dia 3: Parc Nacional de Loch Lomond i els Trossachs (pujada al cim del Ben A’an) / Highlands Occidentals fins a la vall de Glen Coe (senderisme a les Three Sisters fins a la Vall Perduda) / Fort William,

Dia 4: Vall del Glen Nevis (senderisme fins a la cataracta Steall Fall) / Llac Ness (visita del Castell d’Urquhart) / Inverness (capital de les Highlands).

Dia 5: Illa de Skye (senderisme per la ruta The Old Man of Storr) / Península de
Trotternish.

Dia 6: Illa de Skye (senderisme fins al far Neist Point Lighthouse / Visita al Castell d’Eilean Donan.

Dia 7: Highlands centrals (ruta del Pas de Killiecrankie) / Visita a una destil·leria tradicional a Pitlochry (degustació de whiskies) / Edimburg.

Dia 8 i 9: Díes dedicats a visitar la ciutat d’Edimburg, declarada Patrimoni de la humanitat per la UNESCO (Castell. Old Town, la Royal Mile. També descobrirem la New Town

Dia 10: Edimburg / Glasgow (farem una parada a Falkirk per veure les estatues gegants dels Kelpies i també la roda, una obra d’enginyeria que serveix com d’ascensor de vaixells). Visita a la necròpolis de Glasgow i al centre històric / Edimburg.

Dia 11: Vol Edimburg a Bcn o Mad. Si es realitza l’extensió, el vol serà d’Edimburg a Bristol. Resta del dia lliure. Allotjament a Bristol.

Dia 12: Bristol. Dia Lliure. Possibilitat de visitar la ciutat de Bath. Allotjament a Bristol.

Dia 13: Vol tornada Bristol – Barcelona. Fí del viatge.

Preu 2023: 1.835€

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada BCN-EDI-BCN (o Bristol), vol regular, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
 • Billets d’avió vols domèstics
 • Grup reduït de màxim 12 persones
 • 9 nits d’allotjament en bus-hotel, en règim M.P. durant tot el viatge (des del 2on fins al 10è dia del viatge) + esmorzar del dia 11è. Els dinars dels dies 7è i 8è es faràn a Edimburgo i NO estàn inclosos.
 • 2 nits d’allotjament en hotel 3* a Bristol, en règim AD.
 • Transport en minibus- servei privat amb A/C, amb acompanyament de guia de parla hispana.
 • Entrades als llocs turístics segons es detalla en l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

El preu NO INCLOU

 • Dinars especificats en l’apartat anterior com NO INCLOSOS.
 • Begudes.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Trasllats entrada i sortida (aeroport-camping-aeroport / aeroport- hotel-aeroport).
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2023

01 JUN  FR6267  BCN 11:20 EDI  13:15

01 JUN EZ3210  MAD 16:35  EDI  20:05

11 JUN  VY7816  EDI  14:50  BCN  18:40

11 JUN EZ3209  EDI  12:00  MAD 16:30

Si es realitza l’extensió:

11  JUN  EZ214  EDI  13:10  BRS 15:10

13  NOV  EZ2705  BRS  18:35  BCN 21:50

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit