2024 Albània (Novetat)

La perla dels Balcans

Aquest país és la joia amagada d’Europa. Situat als Balcans, de menys de 29.000 km² i menys de 3.000.000 milions d’habitants. La seva història ens revela que per ella van passar grecs, romans, bizantins, eslaus, venecians i otomans. Després de la Segona Guerra Mundial, Albània va viure un dels períodes de major aïllament internacional sota el règim comunista. La caiguda del règim li va atorgar una etapa d’obertura a Europa. Des de llavors, les seves fronteres es van obrir al turisme internacional, però continua sent un destí poc transitat. Això és un valor afegit que altres destinacions turístiques ja no poden oferir.

Itinerari 2024

Dia 1: Vol fins a Tirana – Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2: Tirana / Korçe.

Dia 3: Korçe / Permet.

Dia 4: Permet / Gjirokaster.

Dia 5: Gjirokaster / Llogara.

Dia 6: Llogara / Berat.

Dia 7: Berat / Tirana.

Dia 8: Trasllat fins a l’aeroport per prendre vol de tornada.

Preu 2024: 1.785€

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada BCN-TIA-BCN, vol regular amb Low Cost, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
 • Grup reduït de mínim 4 persones – màxim 12 persones.
 • Trasllats entrada i sortida.
 • 7 nits d’allotjament en hotels 3*, en règim M.P. excepte el 8è dia que sols s’inclou l’esmorzar.
 • Transport en vehícle – servei privat amb A/C -, amb acompanyament de guia de parla hispana.
 • Entrades als llocs turístics següents ( Castell Gjirokaster, Casa Museu Gjirokaster, Butrint, Apollonia, Castell Berat).
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

**El PVP està calculat en base als preus dels vols publicats per la cía. aèria en data 20 gener 2024. Qualsevol increment que experimentin serà afegit al PVP aquí publicat.

El preu NO INCLOU

 • Dinars o sopars no descrits com inclosos.
 • Begudes, exceptuant 1 botella d’aigua mineral por dia i per persona.
 • Propines.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2024

03 AUG  W4 5088 BCN 15:45 TIA 18:20

10 AUG  W4 5153  TIA 19:10  BCN 21:50

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit