2024 Itàlia: Cinque Terre (Novetat)

Ruta pel litoral de la Liguria

Aquesta ruta la podriem anomenar la “germana petita” de la Costa Amalfitana. Són 5 petites ciutats a poca distància una de l’altra: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore, En total són 18 kms de costa abrupta.

A diferència de la ruta per la Costa Amalfitana (més glamurosa), en aquesta ruta trobarem uns poblets que des dels anys 60 i 70 van apostar per oferir l’encant de la seva senzillesa i s’han mantingut fidels en oferir un turisme sostenible, sense luxes, però molt autèntic. Per anar d’una població a l’altra ho podem fer a peu, en bicicleta, en un tren turístic i també per mar, en vaixell o utilitzant un caiac. Aquestes poblacions van ser inscrites en la Llista del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1997 com a llocs culturals que representen la perfecta interacció entre l’home i la natura, amb una qualitat paisajística innigualable que visualment “explica” la manera i els mitjans de vida de les persones que habiten aquest territori.

Itinerari 2024

Dia 1: Vol fins a Genova. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2: Visita a Gènova. Allotjament.

Dia 3: Gènova / Monterosso al Mare / Allotjament.

Dia 4: Monterosso / Vernazza / Manarola.

Dia 5: Manarola / Riomaggiore / La Spezia.

Dia 6: La Spezia / Porto Venere / La Spezia.

Dia 7: La Spezia / Genova.

Dia 8: Genova. Vol de tornada cap a Barcelona.

Preu 2024: 1.390 eur

El preu INCLOU:

 • Billets d’avió anada i tornada BCN-GOA-BCN, vol regular amb cía. Low Cost, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
 • Grup reduït de màxim 12 persones.
 • 7 nits d’allotjament en hotels 3*, en règim A.D.
 • Bitllets de tren i ferries.
 • Visites i entrades mencionades a l’itinerari detallat.
 • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

**El PVP està calculat en base als preus a data 20 gener 2024. Qualsevol increment que experimentin serà afegit al PVP aquí publicat.

El preu NO INCLOU

 • Dinars i sopars.
 • Begudes.
 • Propines.
 • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
 • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2024

14 MAY  VY6010 BCN 16:00 GOA 17:40

21 MAY VY6011 GOA 18:25 BCN 19:55

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


  El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

  Consells de viatge

  • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
   Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
  • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
  • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
  • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
  • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

  Altres viatges que hem gaudit