2022 Tromso – Noruega (Fotografia)

A la recerca de l’Aurora Boreal i les Llums de l’Àrtic

Difícil de descriure amb paraules la bellesa que una persona percebeig mentre contempla com balla “la Dama Verda” (The Green Lady) en el cel. És una experiència brutal. És MÂGIA PURA !!!
L’any 2011 va ser el nostre primer viatge a Tromso de la mà del nostre estimat guia-fotògraf, Àlex Martin Ros, per contemplar l’Aurora Boreal i les Llums de l’Àrtic. (www.alexmartinros.com). No hi ha millor manera de posar en pràctica els coneixements que ell transmet que fer-ho sobre el terreny. Aprenem a preparar les nostres càmares fotogràfiques per copsar imatges de somni, que seràn el millor souvenir del nostre viatge. .

Allà també gaudim de la companyia dels millors guies-fotògrafs locals i ens traslladem amb ells a les millors localitzacions, diurnes i nocturnes, per treure el màxim de profit de la nostra estada a Tromso.

Itinerari 2022

Dia 1: Vol fins a Tromso. Arribada i trasllat a l’hotel. Alltojament.

Dia 2: Esmorzar. Avui a primera hora del matí, durem a terme un tour-safari ecològic per visualitzar balenes, navegant amb una embarcació híbrida que ens acostarà fins la zona d’avistament d’aquests cetàcis. Tornada a Tromso. Resta de la tarda lliure que podem aprofitar per acostar-nos fins al port a fer fotografíes. Al capvespre, primera sortida per caçar Aurores Boreals. Allotjament.

Dia 3: Esmorzar. Si el temps ens acompanya, agafarem el telefèric que ens pujarà fins al cim del Fjellheisens, des d’on tindrem unes vistes impressionants. Després ens acostarem fins a la Catedral Àrtica, tot un símbol arquitectònic de la ciutat de Tromso. Al capvespre, segona sortida a la recerca d’Aurores Boreals. Allotjament.

Dia 4: Esmorzar. Avui al matí ens dirigirem fins a una granja de huskies a les afores de Tromso per fer de “mushings”. Dinar (no inclòs). Descansarem per recuperar forces i trobar-nos en bones condicions físiques. Aquesta nit, farem una sortida a peu des del nostre hotel per practicar fotografía nocturna. Allotjament.

Dia 5: Esmorzar. Avui dedicarem el dia per continuar descobrint la ciutat de Tromso. Visitarem “Polaria” un museu i acuari dedicat a la vida a l’àrtic, molt didàctic i també visitarem el M/S Polstejerna, un vaixell caça-foques històric. Al capvespre, tornarem a sortir a la caça d’Aurores Boreals. Allotjament.

Dia 6: Esmorzar. Ens queda per visitar el Museu de la Universitat per a conèixer més sobre la cultura Sámi i l’extraordinari Museu Polar, on descobrirem com es va concquerir el Pol Nord per part de Nansen y Amundsen. A la nit, nova sortida per fotografiar les Aurores Boreals. Allotjament.

Dia 7: Esmorzar. Trasllat fins a l’aeroport per prendre vol de tornada a casa.

Preu 2022: 2.845 eur

El preu INCLOU:

  • Billets d’avió anada i tornada en vol Low Cost, classe Turista, que inclou 1 maleta en bodega de fins a 20 kg. Taxes aèries incloses.
  • Grup reduït de 6 participants.
  • Trasllats aeroport-hotel-aeroport en servei regular.
  • 5 nits d’allotjament en hotel cèntric 3* a Tromso. S’inclou l’esmorzar.
  • Guia-fotògraf acompanyant durant tot el viatge.
  • 1 safari marítim per visualitzar balenes.
  • 1 safari amb huskies
  • 4 sortides nocturnes amb guia-fotògraf local.
  • Assegurança d’assistència en viatges amb cobertures de cancel·lació (veure detalls en el resum de la pòlissa).

El preu NO INCLOU

  • Dinars, sopars. Begudes.
  • Entrades als museus i ticket telefèric (pagament directe).
  • Propines.
  • Qualsevol despesa extra personal durant el viatge.
  • Qualsevol despesa que no se no s’hagi mencionat com inclosa en l’apartat “el preu inclou”.

Sortida 2022

11 FEB BCN 13:25  OSL 16:50 12 FEB OSL 19:45 TOS 21:40

17 FEB TOS 06:45  OSL 08:45 
17 FEB OSL 11:05 BCN 14:25

Si vols rebre més informació, com l’itinerari detallat i l’actualització del preu, contacta’ns


    El responsable del fitxer, usarà aquesta informació per a respondre a les sol·licituds de contacte. Les dades enviades es guardaran en Fent Milles, dins de la UE. Pots accedir, rectificar o suprimir les dades si ho desitges, enviant un mail a comercial@fentmilles.cat

    Consells de viatge

    • Sempre que tinguis previst dur a terme un viatge, assegura’t primer que disposes dels documents necessaris, de si el país exigeix alguna vacuna obligatòria, de les restriccions que puntualment puguin afectar l’entrada de turistes.
      Des de l’agència t’assessorarem i t’ajudarem a resoldre la tramitació de qualsevol tràmit que necessitis acomplir, però la responsabilitat de disposar dels documents necessaris és exclusivament del client. Pots consultar en aquests enllaços informació al respecte:
    • És important que llegeixis la documentació de viatge quan te l’entreguem per tal de revisar que tots els serveis contractats es corresponen al que ens has sol·licitat. Difícilment trobaràs algun error perquè la documentació ja haurà estat revisada per nosaltres, però no som infal·libles. Per tant, si detectes qualsevol errada o tens alguna consulta, el millor que pots fer és contactar amb nosaltres tan ràpid com et sigui possible.
    • Solem personalitzar les documentacions amb consells en funció de la destinació a visitar perquè cada indret es caracteritza per les seves peculiaritats i pot variar en funció de l’època de l’any en la que es visita. La nostra intenció és ajudar-te a evitar situacions indesitjables que et compliquin el viatge. Seguir els nostres consells és decisió teva. En cap cas t’eximeix de les teves responsabilitats. 
    • Si vols conèixer quina diferència horària hi ha amb el país que visitaràs, pots fer-ho entrant en aquest enllaç
    • Si vols tenir una idea del canvi de moneda que trobaràs en la teva pròxima destinació pots utilitzar un convertidor de moneda com aquest

    Altres viatges que hem gaudit