Qui som

Ens considerem afortunats treballant en el que ens agrada

Amb més de 20 anys d’experiència a les nostres esquenes i gràcies a tots els clients que confien en nosaltres seguim fidels a la nostra filosofia d’apropar els viatgers a cultures diferents, a indrets fascinants per viure experiències úniques i inoblidables i sempre posant en valor propostes sostenibles perquè el més gratificant és passar pels llocs sense deixar més empremta que la de les nostres passes.

Dissenyem viatges de qualitat i per a totes les butxaques, ajustant-nos al teu pressupost. Gestionem els viatges de tots els nostres clients tenint en compte fins l’últim detall perquè és tan important la supervisió dels protocols previs al viatge com el bon desenvolupament del mateix. Per a nosaltres un viatge comença amb el primer contacte amb el client i acaba després de rebre el seu feedback a la tornada.

El secret rau en fer la feina amb amor, a treballar amb humilitat,  en ser agraïts envers els nostres clients , en abanderar valors com la sinceritat i la transparència perquè els clients ens tinguin confiança, en preparar les propostes amb criteri, com si fossin per a nosaltres mateixos, en formar-nos contínuament amb il·lusió i afany de superació per sobrepassar les teves expectatives, en no discriminar a cap persona per la seva religió, condició ni color ja que aquestes diferències ens fan créixer a nivell personal i professional cada dia.

Estem localitzables les 24 h els 365 dies de l’any per assessorar i solucionar qualsevol imprevist que puguin patir els clients a qui els hem preparat el seu viatge. Oferim una atenció totalment personalitzada perquè viatjar tranquil i amb la seguretat de tenir-nos sempre al seu costat és un valor afegit que els clients sempre agraeixen. 

Salut i Viatges!!!